Uudised

Lille 55 on valmis

14. november 2017

Oktoobri lõpus sai valmis AS SA.METi selle aasta suurim kinnisvaraarenduse objekt, Lille 55 korterelamu Pärnus. Ehitustegevust alustati 2016. aasta keskpaigas ja kõik 59 korterit müüdi maha enne maja valmimist, mis näitab, et nõudlus sellelaadse uue korterelamu vastu oli väga suur.

Tegemist on Pärnu viimase aastakümne suurima kortermajaga, mille ostjateks olid 97% kohalikud Pärnu elanikud. Kinnisvaraekspert Pärnu maaklerteenuse juhi Janno Petersoni sõnul oli müügiedu oluliseks põhjuseks just kohalikule turunõudlusele suunatud toode ning sellele vastav hinnatase 1300-1500 €/m². Ostjatest 50% olid noored pered. Positiivset huvi korterite vastu suurendas kindlasti ka lähedal asuva Ehitajate tee tööstuspiirkonna areng ja seal loodavad töökohad.

Lille 55 majas valminud korteritest pea poole moodustasid 3-4toalised korterid, mis on ideaalsed ka suurematele peredele. B-energiaklassiga hoones on soojatagastusega ventilatsioon ja vesipõrandaküte, mis tagavad madala energiatarbe. Lisaks sellele paigaldati esimesena Pärnu korterelamutest Lille majale päikesepaneelid. Majas on liftid, kõikidel korteritel on rõdu, vaade lõunasse ja panipaik keldrikorrusel. Korterelamul on oma hoov koos laste mänguväljakuga ja parkla kuni 60 autole.

Juba selle aasta detsembris alustame järgmise korterelamu ehitust, uus maja tuleb aadressile Oja 118, kuhu planeerime samuti 59 korterit. Meie suur soov on arendada Ülejõe piirkonda kaasaegne elukeskkond, kus on asukohast lähtuvalt mugavad võimalused töö- ja vaba aja ühildamiseks, kergliiklusteed ja mänguväljakud. Oja 118 korterelamu valmib 2018. aasta lõpuks, korterite müügiga hakkab sarnaselt Lille 55 arendusele tegelema Kinnisvaraekspert OÜ.

Loe lisaks:
ehitusuudised.ee

Kõik uudised