Uudised

Pärnus toimus Kahe Silla Jooks

02.09.2018

Septembri esimesel nädalavahetusel kogunes Pärnusse suur hulk jooksusõpru. 1.-2.09 toimus üheks Pärnu linna suurimaks spordisündmuseks kujunenud Kahe Silla Jooks, kus olime kohal ka SA.METi esindusega.

Seekordne Kahe Silla Jooks oli järjekorras juba kaheksateistkümnes, aastate jooksul on Pärnu jõe kallasradadel kulgevast rahvajooksust kujunenud mitmepäevane spordisündmus, kus käesoleval aastal osales kokku pea 4000 spordisõpra nii Eestist kui mujalt maailmast.

AS SA.MET esindus oli väljas nii jooksurajal kui võistluskeskuses. Oleme olnud Kahe Silla Jooksu toetaja ja koostööpartner alates 2011. aastast ning peame väga oluliseks toetada nii meie töötajate tervislikke eluviise kui tervisesporti ühiskonnas laiemalt.

Ürituse raames jätkus sportlikku tegevust terveks nädalavahetuseks − laupäeval toimusid lastejooksud ja noortejooks ning pühapäeva keskpäeval anti start Kahe Silla Jooksule ja käimisretkele.

Põhidistantsil võidutses Ibrahim Mukunga Wachira Keeniast, Pärnu enda suursoosik Roman Fosti pidi sel korral leppima neljanda kohaga. Naistest saavutas esikoha Liina Tšernov, kes tuli üldarvestuses 23. kohale. 2018. aasta põhijooksu ülekanne on järelvaadatav Pärnu Postimehe veebis.

Kõik uudised