Uudised

AS SA.MET on konkurentsivõimelisim väike- ja keskmise suurusega ettevõte aastal 2018

Fotod: Teet Malsroos/Õhtuleht

5.10.2018

04.10 õhtul toimus Haven Kakumäe jahisadamas ettevõtluskonkursi pidulik auhinnagala, kus kuulutati välja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Tööandjate Keskliidu poolt korraldatava ettevõtlusauhindade konkursi võitjad. Konkurentsivõimelisima väike- ja keskmise ettevõtte tiitli pälvis AS SA.MET.

Konkurentsivõime edetabelit koostatakse Eesti Kaubandus-Tööstuskoja initsiatiivil alates 2003. aastast, edetabeli koostamise eesmärk on aidata kaasa Eesti ettevõtete konkurentsivõime tõusule ja majanduse edukale arengule. Auhinnad jagatakse välja mikroettevõtete, väike- ja keskmise suurusega ettevõtete ja suurettevõtete kategoorias. 2018. aastal osutusid kategooriate võitjateks Callisto Grupp OÜ, AS SA.MET ja Tallink Grupp AS.

1991. aastal asutatud pere-ettevõte AS SA.MET pälvis võidu väike- ja keskmiste ettevõtete seas, mis on ettevõttele suur tunnustus. „Meie põhieesmärk on pakkuda kvaliteetset ehitusteenust ja suur on rõõm, kui meie tegevust hinnatakse niivõrd kõrgel tasemel,“ kommenteeris SA.MET juhataja Janus Metsa.

Metsa tõi välja, et edu eest peab eelkõige tänama AS SA.MET-i suurepärast töötajaskonda, tänu kellele on võimalik oma klientidele parimat teenust pakkuda. „Meie ettevõtte töötajate keskmine tööstaaž on üle 10 aasta ja väärtustame väga nende oskusi ja teadmisi ning seda, et meie tellijad võivad nendele loota,“ sõnas Janus Metsa.

Oma edu põhjuseks peab AS SA.MET lisaks meeskonnale ka paindlikkust ja võimet uute olukordadega kohaneda, samuti pikaajalisi koostöösuhteid oma partneritega ja osutatavate teenuste kvaliteeti. „Kasv ei sünni päeva pealt,“ kommenteeris Janus Metsa, „oleme oma tänase positsiooni nimel tööd teinud kõik need 27 aastat ja täname siinkohal kõiki kliente ja koostööpartnereid, kes meid on usaldanud,“ lisas ta.

AS SA.MET on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes tegeleb ehituse, kinnisvaraarenduse ja peatöövõtuga. Ettevõtte kliendid on kõik suuremad ehitusettevõtted ja peamised tanklaketid. SA.MET-i abiga on ehitatud mitmed tuntud hooned, näiteks on nad kaasa löönud selliste tuntud objektide ehituses nagu Noblessneri kvartal, Hiltoni hotell, Tondiraba jäähall, KUMU ja peagi valmiv T1 Kaubanduskeskus. 27-aastase staažiga ettevõtte värskeimaks fookuseks on kinnisvaraarendus, 2019. aastaks on nad loonud kodu juba 120 Pärnu perele. Ettevõtte kontorid asuvad Pärnus ja Tallinnas, ehitustöid teostatakse üle Eesti.

 

 

Vaata pilte ettevõtlusauhindade galast:

https://majandus24.postimees.ee

Kõik uudised