Uudised

Circle K pikendas lepingut AS SA.MET-iga

14. juuni 2019

2014. aastal, kui tollane Statoili nime kandnud tanklakett (täna Circle K) rahvusvahelise hanke kaudu tanklatele hooldus- ja remondipartnerit otsis, osutus parimaks pakkujaks AS SA.MET, kellega teenuse osutamiseks leping sõlmiti. Esmakordselt pikendati lepingut 2017. aasta suvel. Täna, 14.06.2019 allkirjastati leping, millega lepiti kokku koostöö pikenemises veel kaheks järgmiseks aastaks.

Tanklate ja teenindusjaamade ehitus ning hooldus on kujunenud üheks suurimaks valdkonnaks, millega me igapäevaselt tegeleme. Aastate jooksul oleme ehitanud hulgaliselt tanklaid, teenindusjaamu ja autopesulaid, rekonstrueerinud tanklahooneid ja -rajatisi ning olnud igapäevaseks hooldus- ja remondipartneriks mitmetele kütusemüüjatele üle terve Eesti. Tanklate ja teenindusjaamade ehitamist alustasime 1990ndatel, strateegilisemalt keskendusime valdkonnale alates 2009. aastast. Samast aastast alates oleme teinud koostööd ka Circle K-ga (endine Statoil Fuel & Retail Eesti AS).

Circle K leping sisaldab jooksvate hooldus- ja remonditööde (sh üldehitustööd, betoonitööd, välisosa ja pinnasetööd, sanitaarseadmete, kütte-, ventilatsiooni-, jahutus- ja veevarustussüsteemide ehitustööd) ning avariitööde teostamist kõigis Circle K 76 teeninduspunktis üle Eesti. Et hooldus- ja remonditööd igast paigast üle Eesti õigeaegselt meieni jõuaks, on Circle K ja SA.MET-i vahelises suhtluses kasutusel THS kommunikatsioonilahendus, mis võimaldab töid operatiivselt edastada ja nende teostamise staatust jälgida.

THS on sisseostetavate teenuste haldamise tarkvara, mida saab kasutada nii desktopi kui mobiili versioonis. Circle K puhul võimaldab see igal tanklal otse töövõtjale töid edastada, mis vähendab oluliselt tööde ja teenuste haldamiseks kuluvat aega. THS tarkvaralahendus on välja töötatud THS Tarkvara OÜ poolt, kes on AS SA.MET tütarettevõte. Esimesed kliendid on juba näinud otsest kasu, mis tarkvara kasutamisest tekib. Huvi THS lahenduse vastu on tuntud ka rahvusvahelisel tasandil.

Täname koostööpartnerit pikaajalise usalduse eest!

Kõik uudised