Uudised

Uus kinnisvaraarendus Pärnus, Oja 118

12.07.2018

Pärnu ettevõttena oleme võtnud südameasjaks mitmekesistada kohalike elanike koduvalikuid, soovides pakkuda kaasaegset elukeskkonda koos kõigi selle juurde kuuluvate mugavustega. Lisaks menukale Lille 55 kinnisvaraarendusele alustasime 2017. aasta lõpus uue korterelamu ehitust aadressil Oja 118 Pärnus, kuhu on planeeritud 59 korterit. Kuuekordne kortermaja valmib 2019. aasta märtsis.

Kortermajas on 1- kuni 4-toalised korterid, kõigis korterites on kaugküttel toimiv ja ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte (sh niisketes ruumides). Ventilatsioon on soojustustagastusega ja eelsoojendusega, mille agregaadid asuvad katusel.

Ruumiplaneeringud on läbimõeldud ja mugavad, esimeste korruste korterite juurde kuuluvad suured terrassid (8-20 m², siseaed), kõrgemate korruste korteritel on avarad rõdud (5,5-9 m²). Majas on ühispanipaigad ja jalgrataste hoiuruum, samuti on majal lift.

Kaasaegseid lahendusi on kasutatud ka maja turvalisuse tagamiseks. Korterelamu välisukse avamine toimub korterist videofoni kaudu puutetundliku ekraaniga juhtpaneeli abil, majarahu aitab tagada videovalve.

Tervikliku elukeskkonna tagamiseks oleme maja ümbruse planeerimisel mõelnud nii lastega peredele kui mugavale autoparkimisele. Majal on privaatne aiaga piiratud sisehoov, kus asub laste mänguväljak ja oma parkla, mis on suletud tõkkepuuga (parklakoht lisatasu eest). Kogu majaümbrus sh nii majaesine kui sisehoov on haljastatud.

Ülejõe piirkonnas on mugavad võimalused töö ja vaba aja ühildamiseks, lähedal on palju suuri tööandjaid, kauplus, lasteaed, haigla ja Niidupark. Kõigele on mõeldud ning seda pärnakale kättesaadaval hinnatasemel! Korterite hinnad algavad 1 270 €/m².

Oja 118 arenduse lisainfo ja broneerimine: www.oja118.ee või 442 0700 (Kinnisvaraekspert).

Kõik uudised