Uudised

AS SA.METi meeskond käis kalapidu nautimas

15. veebruar 2014

Soovime oma töötajaid aegajalt kontorist ja objektidelt välja tuua, et pakkuda tasakaalu materiaalsele maailmale, milles me ehitusettevõttena igapäevaselt toimetame. Nii oleme ühiselt osalenud erinevatel jooksu- jm spordivõistlustel ja sel korral tuli mõte õnne proovida ka Baltimaade suurimal kalapüügifestivalil Kuldkala. Täna veetsimegi AS SA.MET meeskonnaga mõnusa ühispäeva Viljandi järvel.

Ühtegi peaauhinda me kahjuks koju ei toonud, küll aga saime osa ainulaadsest järvepealsest festivalimelust ja rõõmu ühisest koostegemisest.

Kuldkala 2014 meelitas Viljandi järvele tuhandeid kalasõpru, kalapüügivõistluse peaauhinnaks oli nelikveoline Dacia Duster, mille võitis kohalik viljandlane. Märgistatud kalu tõmmati välja 13 ning iga märgisega kala eest oli auhinnaks 100 eurot. 50 000 euro suuruse jackpot jäi tänavu välja jagamata.

Kõik uudised