Uudised

AS SA.MET osaleb Hiltoni hotelli tehnosüsteemide ehitustöödes

23. oktoober 2015

2016. aastal avatakse Tallinna kesklinnas uus luksushotell, millest saab esimene Hiltoni hotell Baltimaades. Ehituse peatöövõtjaks on AS Merko Ehitus Eesti, kes sõlmis projekti raames ca 200 erinevat hankelepingut, hoonesiseste tehnosüsteemide ehituseks sõlmiti leping AS SA.METiga.

AS SA.MET teostab alltöövõtulepingu alusel Fr. R. Kreutzwaldi 23 asuvas Hilton Tallinn Park hotellis  hoonesiseseid kütte-, veevarustus- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitustöid. Tööde lõpptähtaeg on 31.12.2015.a.

13-korruselises hoones hakkab tegutsema hotelli- ja meelelahutuskompleks. Rajatav hoone koosneb 4-korruselisest madalast ja selle peal olevast 9-korruselisest kõrgest hoonemahust. Madalas osas hakkavad paiknema hotelli vestibüül, Olympic Entertainment Groupi esinduskasiino, multifunktsionaalsete ruumide ja teisaldatavate vaheseintega 720-kohaline konverentsikeskus, haljastatud terrassialaga SPA ja pargivaatega restoran. Kõrgemas osas hakkavad paiknema numbritoad, sh kolm ülemist korrust on executive korrused, kus asuvatel tubadel on Prantsuse rõdud. Alates 5. korrusest avaneb tubadest vaade vanalinnale ning Gonsiori tänava poolselt küljelt ka merele. Hoonel on maaalune parkla ja hotelli viimasel korrusel asub executive lounge. Kokku saab hotellis olema 202 numbrituba.

Hoone valmimine on plaanitud 2015. aasta lõpuks, Hiltoni hotell avatakse 2016. aastal.

Kõik uudised