Uudised

Kuidas tekkis SA.METi logo juurde 25 aastat usaldust

3. november 2016

AS SA.MET sai käesoleva aasta oktoobris 25-aastaseks. Oleme oma väärika vanuse üle uhked ja põhjusega – nii pika ajalooga tänaseni tegutsevaid Eesti ettevõtteid on vähe. Alustasime ehitusteenuste pakkumist 1991. aastal, keskendudes esmalt tehnosüsteemide ehitusele ja betoonitöödele, millele on aastate jooksul lisandunud tanklate ehitus ja hooldus ja viimastel aastatel ka kinnisvaraarendus. Võime uhkusega öelda, et oleme üks Pärnumaa suurimaid ehitusettevõtteid, kes tegutseb üle Eesti.

Väärikast vanusest lähtuvalt tekkis mõte oma pikaajalist tegutsemist ka klientidele ja koostööpartneritele presenteerida. Nii sündis idee uuendada AS SA.METi korporatiivset graafikat, mida saaks kasutada kõigil materjalidel, visiitkaartidest koduleheküljeni.

Viimane tõsisem brändiuuendus tehti 2013. aastal ja seda me oluliselt muuta ei soovinud. Logo oli klientidele ja koostööpartneritele juba tuttavaks saanud ja nende teadvuses kinnistunud. Nii sai uuenduse peamiseks väljakutseks see, kuidas põimida AS SA.MET korporatiivgraafikasse meie 25-aastane vanus ja siduda see täiendava sloganiga.

Kasutades väliste partnerite abi, saigi loodud uus juubelihõnguline versioon 2013. aastal väljatöötatud graafikast.  Lisasime logole ettevõtte vanuse, mille visuaal kordab varasemalt kasutatud kaasaegset sirgjoonelist disaini ning puhtaid ja selgeid toone. Juubeliperioodi korporatiivgraafikas kasutame uuendatud logo koos siia juurde käivate elementidega nagu näiteks diagonaalne juubelinumbrist koosnev muster, mis on heaks kontrastiks meie põhivärvidele.

Samuti lisasime logole täiendava sõnumi – 25 aastat usaldust. Usaldus on üks meie ettevõtte põhiväärtusi ja ehitusturul väga hinnatud omadus. Seeläbi soovime oma klientidele ja koostööpartneritele kommunikeerida, et AS SA.MET on usaldusväärne ehitusteenuse pakkuja.

Usaldus on kui vundament, millele oma 25-aastase äri oleme üles ehitanud.

25 aastat usaldust ja läbimõeldud lahendusi!

Kõik uudised