Uudised

AS SA.MET jätkab Circle K Eesti hoolduspartnerina

10. august 2017

AS SA.METi üks olulisemaid tegevusvaldkondi on tanklate ja teenindusjaamade ehitus ja hooldus ning meil on hea meel teatada, et meie üks suuremaid koostööpartnereid Circle K Eesti AS pikendas AS SA.METiga  hooldus- ja remonditööde lepingut kahe aasta võrra.

Esmane kokkupuude tanklate ja teenindusjaamade ehitusega pärineb AS SA.METil  1990ndatest aastatest, strateegiliselt keskenduti valdkonnale alates 2009. aastast. Oleme aastate jooksul ehitanud ja renoveerinud mitmekümneid tanklaid, teenindusjaamu ja autopesulaid, lisaks sellele pakume igapäevast hooldus- ja pisiremonditööde teenust kõigile Eesti kütusemüüjatele.

Koostöö Circle K Eestiga (varasemalt Statoil Fuel & Retail Eesti AS) sai alguse 2009. aastal. Viimane hooldus- ja remonditööde leping sõlmiti rahvusvahelise hanke tulemusena 2014. aastal, mida pikendati käesoleva aasta augustis kahe aasta võrra. Leping sisaldab jooksvate hooldus- ja remonditööde (sh üldehitustööd, betoonitööd, välisosa ja pinnasetööd, sanitaarseadmete,  kütte-, ventilatsiooni-, jahutus- ja veevarustussüsteemide ehitustööd) ning avariitööde teostamist kõigis Circle K 75 teeninduspunktis üle Eesti.

Lisaks hooldus- ja remonditöödele on AS SA.MET ehitanud käesoleval aastal 3 Circle K uut teenindusjaama – Märjamaa teenindusjaam, Jüri teenindusjaam ning Lauluväljaku teenindusjaam.

Täname koostööpartnerit pikaajalise usalduse eest!

Kõik uudised