Uudised

SA.MET sai kätte Merko parima koostööpartneri peaauhinna uhiuue Toyota

18.05.2018

Merko koostöö hoonesiseste tehnosüsteemide ehitamise ettevõttega AS SA.MET ulatub ligi 15 aastani. Selle käigus on valminud KUMU, Tondiraba jäähall, hotellid Tallink, Tallink SPA ja Hilton Tallinn Park ning paljud büroohooned ja korterelamud. SA.MET valiti 2017. aastal Merko parimaks koostööpartneriks Merko Noblessneri elamukvartali, Tartu mnt 52 elamukvartali ja Tapa kasarmute objektidel.

2017. aastal üle Baltimaade korraldatud Merko koostööpartnerite tunnustamise kampaanias osales Eestist 180 ettevõtet, neist 66 valiti objektimeeskondade poolt kvartali parimateks ja 11 ettevõtet pälvis tunnustust mitmel Merko objektil või ühel objektil mitu korda järjest.

Tunnustamiskampaanias osalenud koostööpartnereid hindasid Merko projektimeeskonnad. Parimate valiku kriteeriumid olid töödega ajagraafikus püsimine, professionaalsus ja koostöövalmidus, tööde teostamise kvaliteet, protseduuride täitmise korrektsus, riiklike ja kohalike maksude võlgnevuste puudumine, tegutsemine hea ehitustava ning kehtivate seaduste ja regulatsioonide järgi ning ehitusplatsil nõuetele vastavate ja korrektsete märgistatud tööriiete kandmine.

Kampaania peaauhinna, Toyota Hiluxi kaheaastase kasutusõiguse võitja selgus 2017. aasta oktoobris peetud T1 kaubandus- ja meelelahutuskeskuse T1 Mall of Estonia sarikapeol.

Kõik uudised