Uudised

Oja 118 korterelamu on elanike sissekolimiseks valmis

15.04.2019

2017. aastal ehitama hakatud kaasaegne korterelamu aadressil Oja 118 Pärnus on viimaks saanud oma viimase lihvi ning on elanike sissekolimiseks valmis. Praktiliste sise- ja välislahenduste poolest silmapaistev korterelamu Ülejõe piirkonnas toob Pärnu kinnisvaraturule olulist täiendust kaasaegsete planeeringute ja soodsa ruutmeetrihinnaga uute korterite näol, mis on ehitatud eelkõige kohalike elanike võimalusi ja vajadusi silmas pidades.

Oja 118 majas on 6 korrust ja 59 korterit. Korterid on 1-4toalised, kõigis korterites on vesipõrandaküte ja sundventilatsioon ning peaaegu kõigi korterite juurde kuulub rõdu või terrass. Korterelamu asub Oja ja Liblika tänava nurgal, mis on omamoodi piirkonna tuiksoon – kohe maja kõrval asub toidupood ning bussipeatus, lasteaed ja kool on kõigest jalutuskäigu kaugusel. Lisaks on läheduses mitmed kergliiklusteed ja Pärnu jõgi, mis on suviti Ülejõe piirkonna elanike seas hinnatud ujumispaik.

Kaasaegses Oja kodu arenduses on mõeldud nii mugavusele kui nutikale hoiustamisele. Maja juurde kuulub aiaga piiratud ja tõkkepuuga ligipääsetav sisehoov ning mänguväljak, kus jätkub tegevust nii väiksematele kui suurematele. Majas on lift, esimesel korrusel asuvad ühispanipaigad ning eraldi hoiuruum jalgratastele ja lapsevankritele, mille hoiustamisega on vanemates kortermajades sageli keeruline. Uudse lahendusena on kõigisse korteritesse paigaldatud puutetundlik videofon, mille abil saab avada välisust ning vaadata reaalajas pilti maja sissepääsust ja sisehoovist. Lisaks toimib sisseehitatud videofon sisehoovis ja hoone fuajees videovalvena, mis tõstab oluliselt Oja kodu elanike turvalisust.

Tänase päeva seisuga on Oja 118 kortermajas müüdud 65% korteritest. Hetkel on saadaval veel nii väiksemaid 1-2toalisi kortereid kui suuremaid 3-4toalisi kortereid, kuid kindla huvi ja ostusoovi korral tasub otsusega kiirustada, sest uusi broneeringuid tehakse pea iga päev. Oja 118 korterite müügiga tegeleb Kinnisvaraekspert, kogu müügiinfo ja saadaolevate korterite nimekiri koos plaanidega on üleval Oja 118 arenduse veebilehel, kust leiab ka maaklerite kontaktid, kelle kaudu on võimalik vabade korteritega tutvuma minna. Samuti on arenduse veebilehel võimalik tutvuda näidiskorteriga, mis tänaseks on küll juba omaniku leidnud.

Oja 118 korterelamu arendajaks on AS SA.MET, kelle jaoks on tegemist teise kohalikele elanikele suunatud arendusega Ülejõe piirkonnas. SA.MET juhataja Janus Metsa sõnul on nende ettevõte teadlikult võtnud eesmärgiks laiendada Pärnu kohalike elanike kinnisvaravalikuid ning samal kursil plaanitakse jätkata ka järgnevatel aastatel. Nii praeguse kui eelmise korterelamu peamise konkurentsieelisena toob Metsa välja just hea hinna ja kvaliteedi suhte. Oja arenduse puhul toob ta lisaks esile kaasaegseid ja täna veel Pärnus mitte nii laialdaselt levinud mugavusi nagu rattahoidla või videovalve lahendus. Samuti väärib esile tõstmist korterelamusse paigaldatud põrandaküttelahendus, mis võimaldab elanikel kütet reguleerida igas korteris ja igas ruumis eraldi.

SA.MET on tuntud tervisespordi ja terviseedenduse toetamise poolest. Tervislike eluviiside propageerimiseks tehti väikene kingitus ka uue Oja 118 maja elanikele, kellele kingiti ühiskasutamiseks kaks uhiuut jalgratast, millega oleks mõnus poodi, randa või linnatiirule minna. Jalgrattad, mille nimeks said Oja Velo ja Oja Kruiiser, asuvad ühises rattahoidlas ja neid saavad kasutada kõik Oja 118 elanikud põhimõttel „sõida-naudi-tagasta“. „Loodame, et rattad võetakse elanike poolt hästi omaks ja neid hakatakse aktiivselt kasutama,“ ütles SA.MET juhataja Janus Metsa. Jalgrataste abil soovime anda oma tagasihoidliku panuse ka puhtama linnakeskkonna hüvanguks, lisas ta.

Oja 118 on AS SA.MET-i teine kinnisvaraarendus Rääma piirkonnas Ülejõel. Esimene korterelamu aadressil Lille 55 valmis 2017. aasta oktoobris, pärast mida algas ehitus Oja tänaval.

Oja 118 korterite ja täpsema ehitusinfoga tutvumiseks vaata lisa arenduse koduleheküljelt oja118.ee.

Kõik uudised