Uudised

Niidupargi elurajoonis läks käima järgmise kortermaja ehitus

20.06.2022

Niidupargi esimese maja Oja 71 ehitustööd liiguvad plaanipäraselt ja praeguseks on enamik korteritest selles majas juba omaniku leidnud. Kuna huvi uute elupindade järele on jätkuvalt suur, siis alustasime juunis ka teise kortermaja ehitust Niidupargi elurajoonis. Uus kortermaja valmib aadressil Niidu 1c.

Niidu 1c korterelamu on 5-korruseline. Majja on planeeritud lift ja kokku on Niidu 1c majas 24 korterit. Sarnaselt Oja 71 korterelamule vastab ka uus kortermaja A energiaklassile. See tähendab, et suur rõhku on pööratud soojakadude minimeerimisele ja energia kokkuhoiule, mis praegustes oludes on eriti oluline.

Kõikides Niidupargi majades on vesipõrandaküte, kolmekordselt klaasitud aknad, soojustagastusega ventilatsioon ja lisaks on iga maja katusel oma päikesejaam. Korterile lisaks on võimalik osta panipaik ja parkimiskoht tõkkepuuga avanevas parklas.

Uue Niidu 1c kortermaja plaanitav valmimisaeg on 2023. aasta kevadel. Hetkel saab juba tutvuda korteriplaanidega ning käimas on huviliste registreerimine. Müügiga on plaanis alustada suve teises pooles, kuid kuna huvi esimese kortermaja vastu oli väga suur, siis tasub kindlasti end Niidupargi kodulehekülje kontaktivormi kaudu kirja panna, sest kortereid ei pruugi kõigile soovijatele jätkuda.

SA.METi strateegia- ja arendusjuhi Janno Metsa sõnul on 30 aastat Eesti ehitusturul tegutsenud AS SA.MET viimase kuue aastaga kasvanud Pärnu üheks suurimaks kinnisvaraarendajaks.

„Hetkeseisuga on AS SA.MET loonud uue kodu juba ligikaudu 140 Pärnu perele. Järgmise 4-6 aasta jooksul plaanime turule tuua veel 260 korterit,“ ütleb Metsa.

SA.METi kinnisvaraarendused on alati olnud suunatud kohalike elanike elukohavalikute mitmekesistamisele, kuigi kortereid võivad osta ka teised. „Suur huvi annab mõista, et oleme hinna ja kvaliteedi suhte pannud paika õiglasel tasemel – tänu sellele ei ole meie korterid mõeldud vaid kinnisvarainvestoritele, vaid on jõukohased ka kohalikele peredele,“ lisab ta.

Lisaks Niidupargi elurajoonile on AS SA.METil töös mitu järgnevat objekti. Juba varasemalt valminud ja töös olevate kinnisvaraarenduste kohta saab lähemalt lugeda siit.

Niidupargi elurajoon on seni suurim SA.METi arendus, paiknedes Pärnus, Rääma linnaosas, Pärnu haigla ja Niidupargi vahetus läheduses. Niidupargi elurajoon on plaanis välja arendada terviklikult. Elurajooni tuleb 6 A-energiaklassi kortermaja. Lisaks plaanitakse suurt rõhku panna tänapäevastele lahendustele ja õdusale õuealale, mis toob naabrid kokku ja liidab rajooni üheks tervikuks.

Hetkel on valmimisjärgus esimene 15 korteriga maja aadressil Oja 71. Järgmisel aastal valmib uus kortermaja aadressil Niidu 1c, kus on saadaval veel 24 uut korterit. Kõik Niidupargi 1-4toalised korterid on mugavad, avarad ja läbimõeldud planeeringuga. Võimalik on korteriostuga koos soetada ka köögimööbel ja nõu küsida sisekujundajalt.

Tutvu Niidupargi elurajooni ja korteritega

Kõik uudised