Uudised

SA.MET-i krediidireiting on suurepärane ehk AAA

28.08.2023

2023. aastal väljastati AS SA.MET-ile kõrgeim krediidireiting ehk AAA, millele kvalifitseerub vaid 0,9% Eesti ettevõtetest. Creditinfo väljastatud sertifikaat tõestab, et oleme usaldusväärne partner nii oma klientidele, koostööpartneritele kui ka töötajatele.

 

Edukas Eesti Ettevõte 2023

Lisaks kõrgele krediidihinnangule väljastati AS SA.MET-ile ka rahvusvaheliselt tunnustatud Edukas Eesti Ettevõte 2023 sertifikaat, mis näitab, et oleme oma tegevuse, finantstulemuse ja korrektse maksekäitumisega andnud panuse Eesti majandusse ja ausasse ärikultuuri.

Creditinfo hindab iga-aastaselt ettevõtte kui terviku tegevust eelmise majandusaasta põhjal ja prognoosib ettevõtte seisundit järgneva 12 kuu jooksul. Eduka Eesti Ettevõtte sertifikaat väljastatakse ettevõtetele, kelle majanduslik seisukord on Creditinfo reitingu järgi suurepärane (AAA), väga hea (AA) või hea (A).

Creditinfo hinnangul on SA.MET-i krediidireiting kõrgeim võimalik ehk suurepärane (AAA). Ettevõtte tulud on viimasel aastal kasvanud, kasumlikkus ja kapitaliseeritus on head. Ettevõte ei sõltu olulisel määral väliskapitalist. Maksevõime kordaja ja likviidsuskordaja on väga head.

 

Meist

AS SA.MET on kogenud ehitusteenuste pakkuja. Oleme Eesti turul tegutsenud juba 32 aastat. Ettevõtte peamisteks tegevusvaldkondadeks on äri- ja kaubanduspindade ning tanklate ja teenindusjaamade ehitus, hoonesiseste tehnosüsteemide ehitus, üldehitus- ja remonditööd, ehituse peatöövõtt ja kinnisvaraarendus.

Pakume kliendikeskseid ehituslikke lahendusi, arendame uusi elukeskkondi ja pühendume parima tulemuse saavutamisele. Oleme usaldusväärne partner oma klientidele ja väärtustame pikaajalist koostööd.

Läbi rahvusvahelise tunnustuse Edukas Eesti Ettevõte 2023 loome veelgi kõrgemat usaldust ja lojaalsust oma klientidele, töötajatele ja koostööpartneritele.

AS SA.MET on saanud Eduka Eesti Ettevõtte tiitli ka 2016, 2018 ja 2020 aastal .

Kõik uudised