Uudised

Niidupargi elurajoonis peeti taas sarikapidu

20.09.2023

15. septembril toimus Pärnus Niidupargi elurajoonis järjekorras juba kolmas sarikapidu. Uus maja aadressil Oja 69 saab uute elanike sissekolimiseks valmis järgmise aasta kevadel. Ühtlasi algas Oja 69 korterite müük.

SA.MET-i juhatuse liikme ja kinnisvara arendusjuhi Janno Metsa sõnul liigub Niidupargi elurajooni ehitus plaanitud tempos. Esimene maja Oja 71 sai valmis 2022. aasta sügisel. Selle aasta oktoobris valmib Niidu 1c, kuhu on saada veel viimased korterid. Äsja alustati uue Oja 69 korterelamu korterite müügiga, mis on ühtlasi Niidupargi elurajooni esimese etapi viimane maja.

Pärast Oja 69 valmimist liigub ehitus teisele poole Rääma oja, kuhu 2026. aastaks kerkib veel kolm kortermaja. Kokku tuleb Niidupargi elurajooni 126 korterit. Lisaks kortermajadele on elurajooni planeeritud ka külaliste parkla ja rikkalik õueala, mis liidab naabrid kokku ja mille esimene etapp koos haljastuse, mänguväljakute ja puhkepinkidega on juba valminud.

Oja 69 ehitusinfo

Oja 69 majas on 6 korrust ja 29 korterit. Korterid on 1-4toalised ja igal korteril on rõdu või terrass. Niidupargi majad on A-energiaklassiga ja elektrit aitab toota maja katusele paigaldatav päikesejaam. Majas on lift, interaktiivne fonolukk, vesipõrandaküte, soojustagastusega ventilatsioon ja kolmekordselt klaasitud aknad. Korterile lisaks saab osta panipaiga ja parkimiskoha tõkkepuuga parklasse. Parkimisalal on olemas ka elektriautode laadimisjaamad.

Niidupargi rajooni lisandusid külaliskorterid

Uudisena on Oja 69 majas saadaval 8 külaliskorterit. Janno Metsa sõnul tõid nad külaliskorterid turule lähtuvalt ostuhuvilistelt saadud infost. “Niidupargi läheduses on palju suuri tööandjaid, tööstusettevõtteid ja Pärnu Haigla, samuti on kohe kõrval kutsehariduskeskus. Kui mõni tööandja soovib oma töötajatele elupinda võimaldada, siis külaliskorter on selleks hea võimalus. Samuti sobib külaliskorter investeeringuks,“ lisab ta.

Uute korterite müük on avatud

Kõigi vabade korteritega saab tutvuda Niidupargi elurajooni kodulehel. Äsja algas ka uue Oja 69 maja müük, kus mõned korterid on veel „Varsti müügis“ staatuses, kuid huvi korral on võimalik ka nende kohta lisainfot saada, ütleb Janno Metsa.

2024. aastal jõustub käibemaksumuudatus, mis tõstab käibemaksu seniselt 20%-lt 22%-le. Janno Metsa kinnitusel jäävad kõik korterid, mis ostetakse veel 2023. aastal, sellest tõusust puutumata.2024. aastal ostetavate korterite hinnad vaadatakse seoses käibemaksu tõusmisega üle.

Soovid tulla tutvuma Niidupargi elurajooniga? Niidupargi kortermajade müügiga tegeleb Kinnisvaraekspert. Külastuseks võta ühendust maakleriga ja lepi kokku sobiv aeg.

Tutvu ka uue Oja 69 korteriplaanide ja hindadega

Kõik uudised