Uudised

AS SA.MET pälvis Merko aasta parima koostööpartneri tiitli

26. oktoober 2017

19. oktoobril 2017 kuulutas AS Merko Ehitus Eesti välja aasta parimad koostööpartnerid. Võitjaks osutus AS SA.MET, kes valiti Merko projektimeeskondade poolt parimaks koostööpartneriks Noblessneri kvartali, Tartu mnt 52 elamukvartali ja Tapa kasarmute objektil.

Merko Ehituse poolt Eestis, Lätis ja Leedus korraldatud koostööpartnerite tunnustamise kampaanias osales Eestis kokku 180 ettevõtet, kellest 11 kandideeris parima koostööpartneri tiitlile. Võiduga kaasnes Toyota Hilux kaheaastane kasutusõigus, mille pani välja Merko pikaajaline partner Toyota Baltics AS.

„Peaauhinna pälvinud SA.METiga oleme teinud koostööd ligikaudu 15 aastat ning seda KUMU, Hilton Tallinn Park Hotelli, Tondiraba Jäähalli, Hotell Tallink ja Tallink SPA ning erinevate büroohoonete ja korterelamute objektidel,“ ütles AS Merko Ehitus Eesti juhatuse liige Jaan Mäe.

„Täname Merkot pikaajalise koostöö ja usalduse eest. See annab meie ettevõttele täiendava kvaliteedimärgise, et nii suur ja tuntud partner meid tunnustab,“ ütles AS SA.MET juhataja Janus Metsa.

„Merko poolt välja antud parima koostööpartneri auhind on meile väga suureks tunnustuseks, oleme selle eest südamest tänulikud, seda enam, et konkurents oli väga tugev,“ ütles AS SA.MET projektijuht Raivo Lipping, kes on ettevõtte peamine kontaktisik ka Merko tänastel objektidel. „Toyota Hiluxi kasutusõigus on me ehitusettevõttele igati tänuväärne kingitus, selle praktilised omadused ja lisavarustuse võimalused sobivad ideaalselt meie igapäevatööga,“ lisas Lipping.

2017. aastal valis iga Merko ehitusobjekti projektimeeskond Eestis, Lätis ja Leedus kvartali parimad koostööpartnerid, kelle nimed on jooksvalt avaldatud kampaania kodulehel. Eestis registreerus kampaanias osalema 180 ettevõtet, kellest 66 valiti objektimeeskondade poolt kvartali parimateks. Valiku kriteeriumiteks olid töödega ajagraafikus püsimine, professionaalsus ja koostöövalmidus, tööde teostamise kvaliteet, protseduuride täitmise korrektsus, riiklike ja kohalike maksude võlgnevuste puudumine, tegutsemine hea ehitustava ning kehtivate seaduste ja regulatsioonide järgi, ehitusplatsil nõuetele vastavate ja korrektsete märgistatud tööriiete kandmine.

 

Loe lisaks:

merko.ee
ehitusuudised.ee

Kõik uudised