Uudised

Oja tänaval peeti sarikapidu

14.09.2018

14. septembril peeti Oja 118 korterelamus sarikapidu, mis tähistab hoone täiskõrguse saavutamist. Traditsioonide kohaselt võttis AS SA.MET juht Janus Metsa alla sarika külge kinnitatud pärja, mis uskumuste järgi toob majale head õnne.

Oja 118 kortermaja ehitust alustati 2017. aasta lõpus, 59 korteriga elamu valmib 2019. aasta märtsis. Kortermaja arendajaks ja ehitajaks on AS SA.MET, kelle jaoks on see teine kinnisvaraarendus Ülejõel. 2017. aastal valmis samas piirkonnas Lille 55 korterelamu, mille kõik korterid leidsid endale omaniku juba enne maja valmimist. Korterid olid populaarsed just Pärnu kohalike elanike seas, kelle jaoks osutus määravaks soodne asukoht, mõistlik hinnatase, hea infrastruktuur ja lähedal asuvad tööandjad.

6-kordses Oja 118 aadressile ehitatavas korterelamus on 1- kuni 4-toalised korterid, mis on Kinnisvaraeksperdi maakleri Janno Petersoni sõnul samuti mõeldud eelkõige kohalikule elanikule.

Oja 118 arenduses on pööratud tähelepanu tervikliku elukeskkonna kujundamisele. Korterite ruumiplaneeringud on kaasaegsed ja läbimõeldud, kõigi korterite juurde kuulub rõdu või terrass. Majas on ühispanipaigad ja eraldi jalgrataste hoiuruum ning kõrgematele korrustele pääseb mugavalt liftiga. Kõigis korterites on kaugküttel toimiv vesipõrandaküte, kaasaegselt on lahendatud ka välisukse avamine külalistele, mis toimub korterist videofoni kaudu puutetundliku juhtpaneeli abil.  Kogu maja ümbrus on haljastatud, majal on privaatne sisehoov, kus asub laste mänguväljak. Mõeldud on ka mugavale autoparkimisele maja ümbruses.

Kortermaja arhitektiks on Margit Kõrts. Korterite hinnad algavad 1 270 €/m². Müügiinfo:  Kinnisvaraekspert, www.oja118.ee.

Vaata pilte toimunud sarikapeost Pärnu Postimehest

Kõik uudised