Uudised

Lillepargi elurajoon sai valmis

02.12.2022

Lillepargi elurajooni teine etapp ehk kortermaja aadressil Lina 18a sai hiljuti valmis ja tänaseks on kõik korteriomanikud oma uue kodu võtmed kätte saanud. Huvi Lillepargi rajooni vastu Pärnus oli enneolematult suur. Enamik korteritest osteti ära juba varajases ehitusfaasis.

AS SA.METi strateegia- ja arendusjuht Janno Metsa tõdeb, et Lillepargi ehitus jäi tormilisse aega, sest materjali hinnad ja kulud tööjõule kasvasid samal ajal lausa peadpööritava kiirusega. „Olukord, kus sisendhinnad muutuvad lausa nädalatega ja korterid on pikalt ette müüdud, ei ole meeldiv ei arendaja ega ehitaja jaoks. Vastutustundliku arendajana võtsime siiski vastu otsuse, et sõlmitud hinnakokkuleppeid me ei muuda,“ ütleb ta. Seda toetas ka ettevõtte hea kapitaliseeritus, mistõttu ei ole SA.MET seni pidanud arendustegevuseks laenu võtma.

Kodud, mis on loodud Pärnu kohalikule elanikule

Läbi aegade on SA.METi arenduste müük läinud edukalt ja üsna sageli on kõik korterid ära ostetud veel enne objekti valmimist. Metsa kinnitusel on SA.METi korterelamud Pärnu kohalike elanike seas hinnatud eelkõige oma õiglase hinna-kvaliteedi suhte poolest. Kuna kogu arendusprotsess on SA.METi enda hallata, siis on suudetud hinnastamisel jääda konkurentsivõimeliseks ja SA.METi uusarenduste hind on jätkuvalt Pärnus üks parimaid.

„Samal ajal ei jää meie standardid kindlasti alla kallimas piirkonnas olevatele arendustele,“ kinnitab Metsa. Enne iga uue objekti töösse võtmist mõeldakse alati läbi, mida saaks teha veel uuenduslikumalt ja paremini. Näiteks pööratakse järjest rohkem tähelepanu turvatundele, uuendusmeelsusele, mugavusele ja kaasaegsusele, mis väljendub nii arhitektuuris, planeeringutes kui ka tehnoloogiates.

Vastvalminud Lina 18a majas on kokku 21 korterit, mis kõik leidsid omale kiirelt omaniku. Koos Lillepargi esimese majaga moodustavad hooned arhitektuurse terviku, sobitudes hästi aedlinna rahulikku rohelusse. Arvestades soodsat asukohta ja head transpordiühendust, saab sellest kindlasti mõnus ja hinnatud elukeskkond Räämal, kus on hea elada nii üksi kui ka koos suurema perega. Kokku on aastate jooksul siia piirkonda loodud 108 uut kodu.

SA.MET sai 31-aastaseks

Sel sügisel 31-aastaseks saanud AS SA.METi kinnisvaraalane tegevus sai alguse 2016. aastal. 6 aastaga on valminud uued kodud 182-le Pärnu perele, lähimate aastate jooksul ootab arendamist veel ligi 200 korterit.

Uute kodu otsijatega kohtume juba Niidupargis, kus jätkame uute kodude ehitamist sulle ja su perele! Soovitame juba täna tutvuda Niidupargi elurajooniga, kuhu kerkib lähima kolme aasta jooksul kuus uut ja energiasäästlikku kortermaja.

Esimene 15 korteriga korterelamu aadressil Oja 71 valmis selle aasta novembris. Järgmine Niidupargi maja aadressil Niidu 1c valmib juba 2023. aastal, ehitus käib ja sinna on saadaval veel vabu kortereid. Juba õige pea on võimalik tulla Niidupargi rajooni ka kliendipäevale ja tutvuda saab näidiskorteriga.

Tutvu võimalustega ning kingi oma perele uus kodu! Vaata lähemalt siit.

Kõik uudised