Uudised

Niidupargi õueala liidab elurajooni üheks tervikuks

20.06.2023

Niidupargi elurajooni arenduses sai valmis õueala esimene etapp, kus jagub palju põnevust ja nutikaid lahendusi. Õueala toob naabrid kokku ja liidab elurajooni üheks tervikuks. Puhkepinkide ja atraktsioonide planeerimisel on mõeldud igas vanuses elanikele.

 

Uued ja põnevad atraktsioonid

Niidupargi elurajooni on nüüd pere kõige pisematele paigaldatud mänguväljak, kiiged, liumägi ja liivakast. Samuti leiab õuealalt puhkepingid, kus saab õhtuti lauamänge mängida ja piknikku pidada.

Suurematele lastele ja täiskasvanutele on suurepäraseks ajaveetmisvõimaluseks värskelt paika saanud lauatennise laud ja välijõusaali elemendid.

Valminud on ka esimese etapi haljastus, mille käigus istutati Niidupargi õuealale 200 taime.

Hetkel käib Oja tänava ääres kergliiklustee ehitus, mis saab valmis selle suve keskpaigas.

 

Rattahoidlad ja elektriautode laadimispunkt

Iga Niidupargi maja juurde on planeeritud katusega rattahoidla, mis kaitseb rattaid vihma eest ja teeb rataste hoiustamise mugavaks.

Kõigi kortermajade parkimisaladele paigaldatakse elektriautode laadimisjaamad, mille kasutamise eest saavad majaelanikud tasuda mugavalt kommunaalarvega. Elektriautot võivad laadida ka külalised, kes saavad laadimise eest tasuda QR-maksega.

 

Turvaline majaümbrus

Niidupargi elanike parkimisalale pääseb ainult tõkkepuuga, mis lisaks puldile ja mobiilile on varustatud ka autonumbrituvastusega, võimaldades koduhoovi sisse sõita automaatselt.

Kogu ümbrusel hoiavad silma peal kaamerad, mis on suunatud nii maja ette, parkimisaladele kui ka mänguväljakule.

 

Rõõm parkmetsa lähedusest

Niidupargis algab kodu palju kaugemalt kui sinu isiklik korteriuks.

Elurajooni suureks väärtuseks on roheline mõtteviis ja elukeskkond, mis austab ühel ja samal ajal nii loodust kui ka elanikke. Kohe uute kodude kõrval asub liigirohke Niidu park. Lähiajal saab valmis ka õuealalt parki viiv sild, mis viib otse üle oja.

 

Ärka koos linnulauluga

Niidupargis võid igal hommikul ärgata koos linnulauluga ja minna seejärel Pärnu linna ja loodust avastama. Lähedal on terviserajad ja Niidupargist on hea ühendus kesklinnaga.

Oja bussipeatus on siinsamas, vaid paariminutilise jalutustee kaugusel.

 

Ideaalne lastega peredele

Tänu läbimõeldud mugavustele sobib Niidupargi elurajoon eriti hästi elukohaks just lastega peredele.

Tutvu ka õueala galeriiga allpool.

 

Vaata müügisolevaid kortereid

Loe Niidupargi elurajooni kohta lähemalt

Kõik uudised