Uudised

SA.METi tanklaehituse suund aitab tanklakettidel tegeleda oma põhiäriga

19.05.2021

Oleme tanklate ja teenindusjaamade ehitusega tegelenud ligi 30 aastat ja tegemist on ühe meie kõige pikaajalisema tegevusvaldkonnaga. Aastatega oleme partnerlussuhte loonud pea kõigi Eesti tanklakettidega. Tänaseks võime öelda, et oleme üks suuremaid tanklate ehitusega tegelevaid ettevõtteid Eestis.

Tanklaehituse valdkonnas ehitame uusi tanklaid ja teenindusjaamasid, renoveerime olemasolevaid ning teostame jooksvaid hooldus- ja remonditöid.

Uute tanklate ehitamisel rajame tanklaid tellija soovidest lähtuvalt (sh automaattanklad, konteinertanklad, LPG surugaasitanklad). Sellele lisaks ehitame teenindusjaamasid, mugavuspoode, autopesulaid ning kõiki sinna juurde kuuluvaid rajatisi, nagu näiteks teid ja platse.

Tanklate hooldus- ja remonditööd hõlmavad nii plaanilisi ehitus- ja rekonstrueerimistöid kui ka väljakutsepõhiseid töid. Pakume tanklakettidele väljakutsepõhist hooldus- ja remonditeenust üle Eesti. Jooksvate tööde paremaks haldamiseks on meil juba aastaid kasutusel tarkvaralahendus THS, mis koondab ühele platvormile kokku nii tellijad kui ka töövõtjad.

THSi juurutamise kaudu oleme oluliselt vähendanud teenuste haldamisega seotud aega ja kulu nii tellija kui ka töövõtja poolelt. Samuti aitab THS aruandluse poolega, genereerides automaatselt aruandeid teostatud tööde mahu, jaotuse ja kulu osas ning pakkudes sellega asendust seni erinevatest raportitest käsitsi koondatud infole.

2013. aastal alguse saanud THSi puhul on tegemist SA.MET-ist välja kasvanud tarkvaralahendusega, mille edasiarenduse ja müügiedendusega tegeleb 2021. aasta aprillist alates FOB Solutions OÜ.

Tänu THS tarkvarale oleme teinud suure hüppe digitaliseerimise suunas oma klientide teenindamise alal. Nüüd on võimalus sellest osa saada ka teistel ettevõtetel, kes töövõtjatelt väljakutsepõhiselt teenuseid tellivad.

Aastate jooksul oleme renoveerinud üle 75 teenindusjaama ning ehitanud peatöövõtu korras arvukalt uusi tanklaid.

Maikuus alustame Tiskres uue Alexela tankla ja teenindusjaama ehitusega, mida teostame peatöövõtu korras. Tankla valmib septembris 2021. Ühtlasi sõlmisime Alexelaga eelmisel kuul ühiste kavatsuste protokolli, mille raames kinnitasime mõlemapoolset koostöösoovi ja huvi, et toetada vesiniku kui keskkonnasõbraliku kütuse kasutuselevõttu Eestis.

Käimasolevaid projekte tanklaehituse alal on teisigi. Jaanipäevaks jõuavad lõpule Circle K Peterburi teenindusjaama laiendustööd, mille raames läbib jaam põhjaliku renoveerimiskuuri ja see ehitatakse suuremaks.

SA.METil täitub sel aastal 30 tegutsemisaastat. Pea kõik need aastad oleme tegelenud ka tanklate ehitamisega. Meie peamisteks klientideks tanklaehituse ning hooldus- ja remonditööde alal on Circle K, Alexela, Neste ja Olerex. Algusaastatel oleme oma panuse andnud ka selliste tanklakettide nagu Shell, Flexar, Jetoil, Unox ja Statoil tanklade ja teenindusjaamade rajamisse ning rekonstrueerimisse.

Meie missioon on olla tanklakettidele usaldusväärne partner. Aitame lahendada kõik ehitusliku poolega seotud mured, et tanklaid opereerivad ettevõtted saaksid pühenduda oma põhilisele äritegevusele

Loe lähemalt meie ehitusvaldkonnast

Vaata tehtud töid tanklaehituse alal

Kõik uudised