Uudised

SA.METi kaasabil on sel aastal valmimas juba mitmes uus Alexela tankla

23.11.2021

Tanklate ja nende juurde käiva taristu rajamine on olnud üks meie põhilisi tegevusalasid alates ettevõtte algusaegadest. Hea meel on tõdeda, et oleme juba aastaid kõigi Eesti suurimate tanklakettide sh Alexela ehitus- ja hoolduspartner.

Koostöö Alexelaga on olnud usaldusväärne ja tihe. Aastate jooksul oleme aidanud nii rekonstrueerida vanu tanklaid, rajanud autopesulaid, LPG ning CNG tanklaid kui ka ehitanud päris uusi jaamu koos mugavuspoodide ja kõigi sinna juurde kuuluvate teede ja platsidega.

Alexela tanklaid, mis SA.METi kaasabil on valminud, leiab tervest Eestist, alustades Tallinnast ja selle lähiümbrusest, lõpetades Põltsamaa, Aegviidu ja Otepääga.

Millist teenust me tanklatele pakume

Tanklate ehitamisel pakume tanklakettidele ehituse täisteenust. Ehitame ja rekonstrueerime tanklaid peatöövõtu korras. Teostame erinevaid töid, alates betoonitöödest ja tehnosüsteemide rajamisest, lõpetades siseviimistlustööde, tanklajaamade ja autopesulate ehituse ning teede ja platside rajamisega.

Kokku leiab SA.METi tehtud tööde hulgast enam kui kümme pluss uut tanklat ning ligi 100 rekonstrueeritud tanklat ja kütusejaama, mis on valminud erinevate kütusemüüjate tellimusel.

Lisaks plaanistele ehitustöödele ja uute tanklate rajamisele pakume tanklakettidele üle-eestilist pisiremondi- ja hooldusteenust. Elu on näidanud, et tanklates tekib ikka aeg-ajalt remonditööde vajadusi. Meie hooldusmeeskond on alati valmis reageerima ja sõidab kohale just sinna, kuhu parasjagu vaja.

Alexelaga seob SA.METit veel see, et 2021. aasta aprillis allkirjastati mõlemapoolselt ühiste kavatsuste protokoll, mille raames fikseeriti osapoolte ühine huvi Eesti esimese vesinikutankla võimalikuks rajamiseks Pärnusse.

Meie soov on ehitustegevuses olla vastutustundlikum, jätkusuutlikum ja saavutada seeläbi puhtam elukeskkond. Vesiniku kui kütuseliigi kasutuselevõtt võiks kahtlemata seda eesmärki toetada.

2021. aasta töös olevad ja värskelt valminud Alexela tanklad

2021. aastal on SA.MET olnud peatöövõtjaks mitme täiesti uue kontseptsiooniga Alexela tankla rajamisel.

Septembris valmis Tiskres uus Alexela tankla ja mugavuspood, kus saab tankida kõiki traditsioonilisi kütuseid, LPG-d ja samuti on klientide jaoks olemas AdBlue ja klaasipesuvedeliku tankurid.

Sügisel alustasime peatöövõtu korras Tammemäele uue tankla ja mugavuspoe rajamist. Novembris hakkame pihta Alexela CNG tankla ehitustöödega Jõgeval.

Sel aastal täitus AS SA.METil 30 tegutsemisaastat. Meie missioon on olla tanklakettidele usaldusväärne partner. Aitame lahendada kõik ehitusliku poolega seotud mured, et tanklaid opereerivad ettevõtted saaksid pühenduda oma põhilisele äritegevusele.

 

Loe lähemalt, millega me tegeleme

Vaata tehtud töid tanklaehituse alal

Kõik uudised