Uudised

SA.MET sõlmis ajaloo suurima tehnosüsteemide ehitamise alltöövõtulepingu

15.09.2023

Selle aasta septembris sõlmis AS SA.MET ajaloo suurima hoonesiseste tehnosüsteemide ehitamise alltöövõtulepingu. Töö tellijaks on Eesti üks suurimaid ja tuntumaid peatöövõtu ehitusettevõtteid AS Merko Ehitus Eesti, kellega koostöös oleme suuri projekte ellu viinud ka varem.

Lepingu objekt

Lepingu objektiks on Arteri kvartali ehitus, mis asub Liivalaia tänav 34 ja 36, Tallinn. AS SA.MET-i poolt tehtavad tööd hõlmavad A torni 28 korruse kütte-, vee- ja kanalisatsioonitöid. Projekti lõpptähtaeg on 2024. aasta sügisel.

„Meie jaoks on tähtis, et koostöösuhted oleksid mõlema osapoole jaoks usaldusväärsed ja toimivad. Oleme Merkoga erinevate projektide raames teinud koostööd ka varem ning meil on hea meel, et saame Arteri kvartali ehituses kaasa lüüa,“ ütleb AS SA.MET-i ehitusjuht ja juhatuse liige Janus Metsa.

Teostame ehitustöid nii peatöövõtjana kui ka partnerina

AS SA.MET on tegutsenud ehitusvaldkonnas juba pea 30 aastat. Teostame töid nii peatöövõtja kui ka partneri rollis. Hoonesiseste tehnosüsteemide ehituse suunal keskendume peamiselt suuremahulistele projektidele Tallinnas ja Harjumaal. Eelistame projekte, kus meie klientideks on äriettevõtted ja mille raames saame kasulikud olla püsivalt.

Oleme teinud koostööd kõigi suurimate Eesti ehitusfirmadega ja rajanud tehnosüsteeme uusarendustesse, koolidesse, lasteaedadesse, tööstus- ja büroohoonetesse, kaubanduskeskustesse, hotellidesse, spaadesse jne.

Tegevusaja jooksul oleme paigaldanud ja renoveerinud tuhandeid kilomeetreid vee-, kanalisatsiooni-, kütte-, jahutus- ja suruõhutorustikke, samuti ehitanud katlamaju ja ventilatsioonisüsteeme. Tänu pikaajalisele kogemusele suudame täita ka nõudlikemate tellijate ootused.

Vaata tehtud töid

Koostöö Merko Ehitusega

Koostöö AS SA.MET-i ja Merko Ehituse vahel on kestnud juba enam kui 20 aastat. 2017. aastal valis Merko meid aasta parimaks koostööpartneriks.

Parima koostööpartneri tiitli saamisel võeti arvesse selliseid näitajaid nagu ajagraafikus püsimine, professionaalsus ja koostöövalmidus, tööde kvaliteet, protseduuride täitmise korrektsus, maksuvõlgnevuste puudumine, hea ehitustava ning seaduste ja regulatsioonide järgimine ning ehitusplatsil nõuetekohaste ja korrektsetelt märgistatud tööriiete kandmine.

AS SA.MET-i varasemad suurprojektid koostöös Merkoga

Kõik uudised