Uudised

AS SA.MET astus Eesti Ehitusettevõtjate Liidu ja Eesti Kaubandus-tööstuskoja liikmeks

17. oktoober 2014

Käesoleva aasta teises pooles liitusime kahe ettevõtjaid ühendava esindusorganisatsiooniga – augustis sai AS SA.MET Eesti Ehitusettevõtjate Liidu liikmeks ja oktoobris astusime Eesti Kaubandus-tööstuskoja liikmeks.

Ettevõtlusliitudesse kuulumine on meie jaoks oluline, et rääkida kaasa mitmesugustel ettevõtlust puudutavatel teemadel, samuti selleks, et olla valdkonda puudutavas inforuumis – saada eelteavet erinevate hangete, koolituste, seadusemuudatuste jm kohta. Vähem tähtis ei ole ka liikmete omavaheline suhtlus, millest sünnib kasu mõlemale osapoolele.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav mittetulundusorganisatsioon, mille eesmärgiks on kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega. Eesti Ehitusettevõtjate Liidul on ligi 100 liiget, kes annavad oma ehitustegevusega üle 50 protsendi kogu Eesti ehituskäibest.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda on Eesti vanim ja suurim ettevõtjate esindusorganisatsioon, mille missiooniks on kujundada Eestis sõbralik ja tugev ettevõtluskeskkond. Eesti Kaubandus-Tööstuskoda on eraõiguslik mittetulundusühing ja tegevus on üle-Eestiline, regionaalsed esindused asuvad Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Kuressaares. Eesti Kaubandus-Tööstuskojal on üle 3200 liikme − peamiselt väike- ja keskmise suurusega ettevõtted, kes annavad üle 40 protsendi Eesti ettevõtete kogu netokäibest, ligi 40 protsenti puhaskasumist ja tasuvad üle 40 protsendi riiklikest maksudest.

Kõik uudised